Ervaringen

“Wij zijn zeer dankbaar voor wat Anne met onze zoon bereikt heeft. We hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan, maar hij heeft echt een verandering doorgemaakt. Er is een last van zijn schouders afgevallen en hij heeft weer meer plezier. We zaten als ouders vast in een cirkel die we niet konden doorbreken, er werd niet voldoende gecommuniceerd. We beseffen nu wat voor impact dat gehad heeft op onze zoon. Bedankt voor de tips en het openen van ogen!”
– Ouders van jongen (11 jaar), geholpen met scheidingsproblematiek en boosheid

“Onze dochter is door de paardentherapie rustiger en vrolijker geworden. Ze durft haar grenzen te verkennen en heeft de vaardigheden geleerd om deze aan te geven of juist te verleggen. Ze ontdekt steeds meer hoeveel ze eigenlijk al kan. Mede dankzij de paardentherapie zien wij ons kind weer stralen!”
– Moeder van meisje (8 jaar), ADHD- en angstproblematiek

“Anne is erg positief, rustig, geduldig en doorvragend. Anne laat door de oefeningen zien wat de reactie van het paard is waardoor je een goed beeld krijgt van je handelen. Het is verbazend dat de paarden je gevoel voelen en daarop reageren!”
– Ouders van meisje (13 jaar), na het ervaren van gezinssessies